donderdag 17 april 2014

De laatse werkdag op Curacao

De laatste workshop voor basisschoolkinderen gaven we aan een groep 8. Het was de laatste schooldag voor deze kinderen, daarna hadden ze paasvakantie. Na de vakantie start voor hen de eindtoetst, dus een beetje ontspanning konden ze wel gebruiken: gamen!

We begonnen met de interactieve presentatie van ProConnect en gelukkig lukte dat dit keer wel. Erg leuk om te zien hoe de kinderen reageren op de resultaten van de vragen. We hebben er een filmpje van gemaakt.
 
De kinderen mochten eigenschappen noteren die zij bij goede games vonden passen. Als bepaalde woorden vaker werden genoteerd, veranderden ze van kleur en werden ze automatisch groter.

 
De kinderen vonden het erg leuk om games te maken, maar ook om elkaars games te spelen.
Meester Erwin met lange broek. Lang leve de airco! 
Hard gewerkt!
Maar nog veel belangrijker.....:
Yessss!!! Paasvakantieieieie!!!!

's Middags hadden we de enige workshop Moviemaker. Helaas kwamen er van de 15 inschrijvingen maar 2 cursisten opdagen, dus heeft Wendy ook meegedaan met het maken van een soort promofilmpje voor de bieb. Weer wat geleerd!
 Deze twee gezellige meiden kenden we al,
want ze waren ook bij een andere openbare workshop geweest.

Beiden zijn we erg trots!

Voorbeeld van een gemaakte promofilm door Xena:

1 opmerking:

  1. Hallo Erwin en Wendy! Met veel plezier en herkenning ( probeelmpjes met internet en computers, mensen die niet op komen dagen enz) gelezen. Maar al met al, hebben jullie fantastische lessen gegeven op Curacao!!! Ben benieuwd naar je ervaringen; welke workshops vond je heel geschikt en welke minder? Maar voor nu; geniet van een welverdiende vakantie! Groet, Yvonne Willemsen

    BeantwoordenVerwijderen